Hotel Hartlief omgeving

phone-slide-omgeving

In de omgeving

Ons hotel is centraal gelegen in de provincie Drenthe. Een ideaal punt om hier vandaan uw fiets- of wandeltocht te beginnen. Van de vele fiets- en wandelroutes kunt u gratis gebruik maken. Uiteraard kunt u bij ons ook de knapzakroutes lopen. De steden Groningen, Assen en Emmen zijn zeker de moeite van een bezoek waard.

Theater De Muzeval

Theater De Muzeval is een intiem theater waar u zich snel thuis zult voelen. U kunt ieder seizoen kiezen uit ongeveer 120 kwaliteitsvoorstellingen die geprogrammeerd staan in de twee theaterzalen.

Komt u voor een inleiding voorafgaand aan een voorstelling, koffieconcert of nazit, dan kan het zijn dat wij u ontvangen in het Piepzaktheater (kleine zaal) of in het Slakkehuis (theatercafe).

Een vitale veertiger

Het theater is officieel opgericht in 1968, maar kende toen al een voorgeschiedenis als aula van het nabijgelegen lyceum. In 2016 wordt er een gloednieuw theater geopend in Emmen, dat de komende jaren samen met een nieuw dierenpark wordt ontwikkeld (project Centrumvernieuwing Emmen, Atalanta). Tot die tijd kunt u voor een compleet en zeer gevarieerd aanbod terecht in De Muzeval!

Adresgegevens

Boermarkeweg 43
7822 HM Emmen

Aanvullende informatie

  • Plaats: Emmen
  • Soort: Attractie
  • Afstand: 18 km