ONS RESTAURANT

STEAKHOUSE EL ZORRO

Authentiek Spaans Steakhouse: ‘el Zorro’

Laat u eens verrassen door te gaan dineren in ons bijbehorende restaurant! Hier serveren wij authentiek Spaanse gerechten, waaronder: tapas, heerlijk steakgerechten

Wij bereiden alles op speciale mediterrane smaak waar u zo van houdt als u op vakantie bent. Onze Spaanse kok maakt voor u een biefstuk, ossenhaas, zalm of kip etc. van de grill, zoals u dat in Spanje gewend bent. Nog nooit in Spanje geweest? Kom dan die typische Spaanse sfeer bij ons proeven en geniet van de ontspannen sfeer, warmte en gezelligheid waar Spanje bekend om staat. Uiteraard kunt u ook de typische gerechten bij ons bestellen, zoals paella en een tapasmenu of gambas al ajillo. De bediening zal u verwelkomen in het Zorro kostuum en mooie Flamenco jurken.

Ook leuk voor de kinderen

Voor de kinderen hebben we een prachtige speelhoek, die centraal in het restaurant ligt, zodat u ze niet uit het oog verliest. Ze kunnen zich hier verkleden als Zorro of Flamenco danseres en naar hartenlust spelen of een filmpje kijken. Kortom, iedereen zal zich thuis voelen.

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur. Op een zonnige dag kunt u genieten van ons terras, waar de hele dag de zon schijnt.

Reserveren: wel zo handig!

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u reserveren?

Ga dan naar www.steakhouseelzorro.nl en bekijk de menukaart of reserveer online.

Zalen

 

Wij bieden een ruime keuze aan zaal accommodaties van 20 tot 150 personen in onze zalen:

De Tornado zaal kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden tot 60 personen. Vergaderingen en alle soorten feestjes met buffet.

De grote zaal kan voor grote zakelijke bijeenkomsten gebruikt worden of voor een bruiloft/partij, met of zonder (hapjes)buffet, tot 150 personen.

Uw party, personeelsfeest,vergadering  of bruiloft kan volledig door ons worden verzorgd. De zaal accommodatie is tevens ook zeer geschikt voor jubilea, vergaderingen en recepties en verjaardagen.

Buffetten

 

Onze koude en warme buffetten staan zeer bekend, omdat het bestaat uit typische Spaanse tapas. Onze Spaanse kok maakt de meest uiteenlopende gerechten voor u klaar die het warme vakantiegevoel oproepen.

Wilt u een keer iets anders, reserveer voor uw bruiloft, personeelsfeest of verjaardag dan eens in een van onze zalen.

Ook kunt u bij ons hapjes en salades bestellen.
Als u ons belt kunnen we een afspraak maken wat de wensen zijn en wij zorgen dat er, ook bij u thuis, een keer iets anders op tafel staat.