ARRANGEMENTEN

Wildlands arrangement

Wij verwelkomen u voor twee nachten in ons mooie Ibiza Appartement. Hier kunt u samen even lekker bijkomen van de reis. De kinderen slapen op aparte slaapkamers en u kunt gerust een drankje drinken in de bijbehorende (privé)zithoek of in de zomer op ons zonnige terras. ’s Ochtends wordt u met een heerlijk vakantiegevoel wakker en kunt u in het restaurant genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet.

Daarna volgt een ware wereldexpeditie, maar dan in één dag. In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne én het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

Na zo’n enerverende dag komen jullie samen terug in het Appartement; lekker uit te rusten en nagenieten van al dat moois. De dag sluiten jullie af in ons sfeervolle restaurant steakhouse “el Zorro”, door te genieten van ons populaire Tapasmenu (Me gustas Mucho!). Uiteraard kunnen de kinderen genieten van een kindermenu (friet met iets lekkers).

Het Wildlands arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met heerlijk huisgemaakte Sangria en een tapa!
  • 2 overnachtingen in het Ibiza Appartement
  • Beide ochtenden genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Op de tweede dag genieten van ons Tapasmenu in (ons bijbehorende) Steakhouse/restaurant el Zorro

De prijs van dit Wildlandsarrangement (o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar) bieden wij u aan voor: € 636,- (Bij meerdere personen wordt de prijs aangepast).

Kaarten voor Wildlands kunt u online bestellen (i.v.m. actie Wildlands)

UW KAMER BIJ HOTEL HARTLIEF

Reserveer nu

BESCHIKBARE KAMERS

ONTDEK ONZE KAMERS