Onze arrangementen

Vanwege de unieke centrale ligging in het prachtige Drenthe kunnen wij u als bezoeker van Hotel Hartlief de meest prachtige en unieke arrangementen aanbieden. U kunt kiezen uit de meest uiteenlopende arrangementen zoals bijvoorbeeld een vriendinnenarrangement, lekker stappen en genieten met jouw vriendinnen waarbij zowel het innerlijk en het uiterlijk heerlijk verwend zal worden. Zeker een aanrader! Of wat dacht u van een bezoek aan het prachtige Dierenpark te Emmen. Maar ook heerlijk wandelen of fietsen over de Drenthe heide hebben wij gebundeld in een interresant arrangement.

Standaard arrangementen

Voor diegene die het allemaal wil laten gebeuren hebben wij kant en klare arrangementen samengesteld, waarbij alles geregeld is. Eten, drinken, overnachtingen en eventuele activiteiten. U hoeft nergens meer over na te denken. U reserveert via onze website gemakkelijk één van deze arrangementen en wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Eventuele entreegelden, taxikosten, etc. heeft u van te voren al bij ons afgerekend.  U hoeft alleen nog maar bij ons in te checken en wij zorgen dat u een fijne tijd heeft gedurende uw verblijf!

Modulaire arrangementen

Maar wellicht wilt u één van onze arrangementen aanvullen met een extra attractie of wilt u met uw eigen vervoer (auto of fiets) naar een bezienswaardigheid. Ook dat is zeker mogelijk bij Hotel Hartlief. U bent geheel vrij om uw eigen unieke arrangement samen te stellen. Kiest u uit een ruime lijst van opties en mogelijkheden. En komt u er op website niet uit, neemt u dan even contact op met één van onze medewerkers die u zeker op de goede weg kunnen helpen of aanvullende tips kunnen geven. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 0599 – 212 205 of per email.

Weekendje-weg arrangement

3 Dagen. Vanaf € 142,- p.p.

Wildlands arrangement

3 Dagen. Vanaf € 634,- 

Midweek Hartlief arrangement

5 Dagen. Vanaf € 246,50- p.p.

Vrienden/vriendinnen arrangement

3 Dagen. Vanaf € 147,50 p.p.

Hotel Hartlief

U vindt ons hotel bovenop de Hondsrug in Buinen, Drenthe.

Ons adres

Hoofdstraat 83
9528 PC Buinen

Bel ons

We staan klaar voor al uw vragen en/of reserveringen.

Bel ons vandaag nog

Bel  +31 (0)599 – 212 205

Stuur ons een E-mail

Uiteraard kunt u ons gewoon een e-mail sturen met uw vragen of wensen.

We staan voor u klaar!

Email info@hotelhartlief.nl

RESERVEREN

Boek uw verblijf nu!